Видое Смилевски - Бато б.б, Тетово

Контактирај не

Контакт

АДРЕСА

ул. Видое Смилевски - Бато б.б, Тетово
Македонија
(Позната како улица Индустриска, веднаш до книжара ЕКОС)

GPS КООРДИНАТИ

ТЕЛЕФОН

Е-ПОШТА

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон. - Пет.:  10:00 - 19:00
Сабота: 10:00 - 19:00
Недела: Не Работиме

Дали сте спремни за промена?

Вие имате визија за вашиот простор, ние знаеме како да ја реализираме.
apartmentenvelopephone-handsetclockmenu