Видое Смилевски - Бато б.б, Тетово

Рокови на производство

Почитувани Клиенти,
Времето на производство за мебелот што го произведуваме е од 30 до 60 денови во зависност од обемот на нарачаниот мебел. Имајте на ум дека крајниот рок на производство стапува на сила откако ќе потврдиме дека добивме депозит за вашиот мебел.
- Дуос Мебел НЕ нуди готов мебел, мебелот се произведува според индивидуален проект.

- Целиот наведен мебел со каталошки броеви се произведува според вашите барања. (Вие бирате: Материјал, Боја, Димензија, Механизми и т.н.)

- Рокот за изработка на проект за комплетно опремување е од 30 до 60 дена.

- Рокот за изработка на индивидуелно парче мебел е од 25 до 35 работни денови.

- Рокот за спремање понуда е од 3 до 5 работни денови, во зависност од обемот на проектот.
Ви Благодариме на разбирањето.

Дали сте спремни за промена?

Вие имате визија за вашиот простор, ние знаеме како да ја реализираме.
apartmentenvelopephone-handsetclockmenu