Видое Смилевски - Бато б.б, Тетово

МЕБЕЛ ЗА ДЕТСКА СОБА ПО НАРАЧКА

Детската соба е цел свет во кој расте и се развива уникатната личност на вашето дете. Поради оваа причина, ние во Дуос Мебел, посветуваме посебно внимание на изборот на мебел за детска соба.

Детската соба е посебна по тоа што, за разлика од другите простории во домот, треба да биде мултифункционална. Тоа е спална соба, гардероба, канцеларија, дневна соба и, се разбира, место за забавни игри. Затоа мебелот во неа треба да биде избран за да се комбинираат сè што е потребно за личноста која сеуште се развива, притоа оставајќи му доволно слободен простор.

ГАЛЕРИЈА

МОДЕРЕН И ПРАКТИЧЕН МЕБЕЛ ЗА ДЕТСКА СОбА ПО НАРАЧКА

Детската соба треба да "расте" со детето и неговите потреби. Малите деца се постојано во движење - трчаат, скокаат, играат, а нивниот свет е полн со нови предизвици. Затоа, ние во Дуос Мебел ќе ви понудиме лесен и мобилен, но силен и безбеден мебел што може да учествува во детски игри.

Ние ќе ви понудиме ниски модули, лесно достапни за деца, ќе ви понудиме мебел за развој на детската имагинација и фантазија, бидејќи човекот е голем исто колку и неговите соништа.

Детска соба за повозрасни деца е предмет на скроз други барања. Главната улога тука ја игра студентскиот агол. Удобното биро со компјутер, ергономскиот стол, плакарите и полиците за книги и омилени работи се важни за детето, бидејќи тие ќе го придружуваат поголемиот дел од денот. Во исто време, знаеме дека добро да се забавувате е исто толку важно како и учењето, затоа мора да се испланира и забавен агол во собата.

Ако вашето семејство има две или три деца, а вие немате можност да обезбедите посебни соби, можеме да ви понудиме повеќе нестандарден мебел, кој е покомпактен, како на пример: кревети на спрат; плакари над креветите; бироа со позиции за двајца итн.

Знаеме дека опремувањето на детска соба е вистински предизвик, затоа во нашите детски соби направени по нарачка, го вложуваме нашето искуство и целата љубов што би сакале да им ја пружиме на своите деца.
Мебел за Детска Соба од Медијапан
Мебел за Детска Соба од Иверка
Покрај тоа што е функционален и префинет, мебелот во детската соба мора да исполнува уште еден задолжителен услов - да биде квалитетен. Затоа плочите од МДФ се идеален материјал за нивна изработка.

Неколку предности на мебелот за детски соби, изработен од Медијапан

Мебелот изработен од овој материјал е исклучително цврст, па затоа може да ги издржи различните модификации и експерименти што "малиот човек" секогаш ќе ги спроведува со нив. Медијапанските плочи се отпорни на влага и нема да страдаат од истурена чаша вода или сок. Исто така нудиме огромна разновидност на бои и дезени. Единствениот недостаток е чувствителноста на материјалот на механички влијанија - на пример многу полесно се гребе во споредба со иверката. Но и тој проблем е решлив, можете да разговарате за тоа на лице место со нашите експерти.

Подобра Зделка - Мебел за детски соби изработен од МДФ е поскап во споредба со мебелот од иверка, но изгледа подобро и е поцврст. Се прашувате дали треба да купите готов мебел од МДФ? Да, може, но нема да ви излезе поевтино. Ние подготвуваме прелиминарен проект и понуда, за кои разговараме со вас. Ние се стремиме да балансираме помеѓу квалитетот и цената - тоа е сосема можно при изработка на мебел по мерка. На овој начин добивате практичен и функционален мебел што одговара на потребите и карактерот на вашето дете по многу разумна цена.

Индивидуален пристап кон секоја соба - Изработката на детска соба по мерка ја дава оваа предност - да разговарате за сè со нашите дизајнери, столари и други ексерти и да му дадете на вашето дете детска соба во која може да расте и да се развива.

Што вклучува понудата на Дуос Мебел кога станува збор за изработка на мебел за детска соба по нарачка?

Тимот на Дуос Мебел вклучува дизајнери и столари со догогодишно професионално искуство. Тие ќе ги земат во предвид вашите желби, како и можностите што им ги дава просторијата. Тие оптимално ќе го искористат просторот за да имате удобна детска соба во која вашето дете ќе се развива.

Што конкретно може да ви понудиме?

• Планирање и Проектирање.
• Производство на Мебелот.
• Бесплатна Достаа и Монтажа.
Неколку предности на мебелот за детски соби, изработен од Иверка.

Одличен изглед на мебелот - Ние гарантираме квалитетна изработка на вашиот мебел за детска соба изработен од иверка. Самиот материјал е цврст (иако плочите од МДФ се многу поцврсти), тој не се оштетува лесно ако истурете течност врз него, тој е релативно отпорен на механички влијанија - на пример, не се гребе лесно.

Достапна цена - Децата растат брзо и нивните потреби не се менуваат со години, туку со месеци. Затоа, ако немате финансии за да нарачате мебел што може да се менува со текот на времето и да ги задоволува новите потреби на вашето дете, очигледно ќе треба често да ја опремувате или реновирате детската соба. Ова значи дека мебелот не треба да биде многу скап. Затоа иверката е добар избор. Материјалот е со највисок квалитет во нискиот опсег на цени. При дизајнирање на вашиот проект, можеме да бидеме што е можно пофлексибилни и да внесеме буџет кој е прифатлив за вас и нема да ја нарушува вашата финансиска стабилност уште долго време.

Што вклучува понудата на Дуос Мебел кога станува збор за изработка на мебел за детска соба по нарачка?

Тимот на Дуос Мебел вклучува дизајнери и столари со догогодишно професионално искуство. Тие ќе ги земат во предвид вашите желби, како и можностите што им ги дава просторијата. Тие оптимално ќе го искористат просторот за да имате удобна детска соба во која вашето дете ќе се развива.

Што конкретно може да ви понудиме?
• Планирање и Проектирање.
• Производство на Мебелот.
• Испорака и Инсталација.

Дали сте спремни за промена?

Вие имате визија за вашиот простор, ние знаеме како да ја реализираме.
apartmentenvelopephone-handsetclockmenu