Видое Смилевски - Бато б.б, Тетово

ПЛАКАРИ ПО НАРАЧКА

Плакарите треба да бидат фокусна точка во секоја спална соба, нудејќи прекрасна естетика и врвна функционалност и максимална исскористеноост при складирање.

Ова суштинско парче мебел од спалната соба треба да се направи за да трае многу години, елиминирајќи ги сите сомненија кога станнува збор за естетика и функционалност.

Секоја спална соба и индивидуален вкус се разликуваат, поради што нема единствен дизајн или големина на плакар што ќе одговара на секој дом.

Некои луѓе претпочитаат стил отколку супстанција, додека други можеби сакаат да го зголемат просторот што го имаат за да создадат врвен простор во складирањето и удобноста.

Причината зошто тимот на Дуос Мебел е горд е тоа што може да задоволи сечиј вкус, буџет и побарувачка.

Без компромиси за стилот, квалитетот и издржливоста, плакарот по мерка произведен од Дуоос Мебел ќе изгледа и функционира како никој друг.

ГАЛЕРИЈА

МОДеРНИ И ПРАКТИЧНИ ПЛАКАРИ ПО НАРАЧКА

Текст тука
Стандардни Плакари
Лизгачки Плакари
Понекогаш стандардните плакари со шарки се избор број еден на клиентот. Тие можат да се користат и за самостојни и за "вградени" плакари/гардеробери. Природниот, топол изглед на цврсто дрво или живописна боја што навистина ја осветлува вашата спална соба може да се создаде со овој тип на плакар.

Стандардните плакари со шарки се неверојатно разноврсни и можат да одговараат на секој вкус. Лизгачките плакари имаат модерен раб, но вратите со шарки можат да бидат и модерни и традиционални - и едноставно менување на рачките на вратите може да биде доволно за да се смени нивниот стил.

Ја добивате целата видливост на содржината на вашата гардероба кога се одлучувате за оваа опција и обезбедувате оптимален простор за складирање со избор на традиционално и модерно чувство.
Стандардните плакари со врати на шарки немаат потреба од шина на подот и рачките може да се прилагодат или отстранат за да обезбедат чист и јасен изглед. Очигледно, вратите со шарки се лулаат нанадвор, така што е потребно повеќе простор пред плакарот за да им се овозможи безбедно да се отворат.

Што вклучува понудата на Дуос Мебел кога станува збор за изработка на лизгачки плакар по нарачка?

Тимот на Дуос Мебел вклучува дизајнери и столари со догогодишно професионално искуство. Ќе ги земеме во предвид вашите желби, како и можностите што им ги дава просторијата. Ќе ви помогнеме оптимално да го искористите просторот за да имате модерен и пред се функционален плакар .

Што конкретно може да ви понудиме?

• Планирање и Проектирање.
• Производство на Мебелот.
• Испорака и Инсталација.
Помина времето кога масивниот плакар зафаќаше поголем дел од просторијата и беше гордост на сопствениците. Денес, во скоро секој ентериер како соодветно решение кога станува збор за плакар е лизгачкиот плакар, кој стана вистински тренд од последната деценија. 

Дизајнот со лизгачки врати не е само убав и естетски, туку е и многу практичен во употреба, сигурен и долгорочен во работењето.

Плакарите со лизгачки врати се посовремено и помодерно решение за складирање, но исто така и одлична опција при избор на тип на плакар бидејќи се вклопуваат добро во бројни типови простории. 

Нивната најголема предност е што не бараат многу простор пред нив, бидејќи вратите им се лизгаат од една страна на друга за разлика од стандардните плакари на кои вратите им се отвараат кон напред и им треба простор пред нив.

Плакарите со лизгачки врати исто така имаат тенденција да бидат поголеми, со повеќе простор за вашите предмети и може да бидат постабилни, бидејќи не зависат од шарки за да ги држат вратите. 

Дополнително, ако одите на лизгачки плакар со огледни лизгачки врати, тоа може да направи вашата соба да изгледа поголема! Една мала лоша страна на гардеробите со лизгачки врати е тоа што не можете да имате целосен преглед на содржината истовремено, сепак, поради тоа колку лесно се лизгаат вратите, ова едвај предизвикува проблеми. 

Овие гардероби работат најдобро во мали или ограничени простори и во помодерни домови.

Што вклучува понудата на Дуос Мебел кога станува збор за изработка на лизгачки плакар по нарачка?

Тимот на Дуос Мебел вклучува дизајнери и столари со догогодишно професионално искуство. Ќе ги земеме во предвид вашите желби, како и можностите што им ги дава просторијата. Ќе ви помогнеме  оптимално да го искористите просторот за да имате модерен и пред се функционален плакар .

Што конкретно може да ви понудиме?

• Планирање и Проектирање.
• Производство на Мебелот.
• Испорака и Инсталација.

Дали сте спремни за промена?

Вие имате визија за вашиот простор, ние знаеме како да ја реализираме.
apartmentenvelopephone-handsetclockmenu