Видое Смилевски - Бато б.б, Тетово

МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА ПО НАРАЧКА

Канцелариски мебел по мерка - за ефикасно и пријатно работно опкружување.

Знаете дека канцеларискиот мебел мора да исполнува неколку основни критериуми:

• да се биде практичен (доколку се соберат многу работи; да се распределат во склоп);
• да биде репрезентативен;
• да биде пријатен за работа;
• да биде лесен за одржување.

Готовите модели не секогаш ги исполнуваат горенаведените критериуми. Во такви случаи, Дуос Мебел ви нуди канцелариски мебел по нарачка. Ние ќе подготвиме целосно внатрешно решение за вашата канцеларија, така што вработените ќе можат удобно и пријатно да работат. Секогаш кога ви треба мебел дизајниран за нестандардни простори, барате повеќе нетрадиционален начин за опремување работни простории или сакате да создадете специфична атмосфера (луда и креативна; елегантна и луксузна; итн.), Ние ви стоиме на располагање.

ГАЛЕРИЈА

МОДЕРЕН И ПРАКТИЧЕН мебел ЗА КАНЦЕЛАРИЈА ПО НАРАЧКА

Мебел за канцеларија по нарачка - придобивки за вашиот бизнис

Зголемен работен капацитет на вработените - Докажано е дека вистинското работно опкружување и атмосфера можат да ги натераат вашите вработени да изведуваат вистински подвизи од областа на работата. Меѓутоа, ако се чувствуваат непријатно, боите ги потиснуваат, атмосферата е стерилна, просториите се преполни со мебел и хартија и сè е неуредно, не можете да очекувате големи резултирати.
Ако инвестирате во канцелариски мебел според личен проект и се консултирате со дизајнер на ентериер, вашата канцеларија ќе биде навистина пријатна и удобна за секого.

Заштедувате пари - Навистина. Готовиот канцелариски мебел е скап и покрај тоа, во хаосот не е многу јасно што точно ви треба, какви големини треба да бидат шкафовите, полиците, работните маси. Честопати се појавуваат грешки и се наоѓате со непотребен мебел во вашата канцеларија.
Во проектот што го изработуваме за вас го планираме мебелот што навистина ви е потребен, така што го правиме совршено да се вклопи во неговото назначено место. Покрај тоа, купувањето парче или готов производ е секогаш поскапо во споредба со кога би нарачале комплетна услуга.

Соодветна атмосфера за вашите клиенти и партнери - Кога канцеларијата е опремена со мебел произведен по нарачка, вашата канцеларија полесно и некако по природно ја пренесува идејата за вашиот бизнис. Нагласува што е важно за вас. Се создава атмосфера која лесно ги привлекува вашите клиенти и партнери и ги прави да се чувствуваат добро во вашата канцеларија. И, за тоа е многу полесно да се дискутира за бизнис, нели?

Што вклучува понудата на Дуос Мебел кога станува збор за изработка на мебел за канцеларии по нарачка?

Тимот на Дуос Мебел вклучува дизајнери и столари со догогодишно професионално искуство. Тие ќе ги земат во предвид вашите желби, како и можностите што им ги дава просторијата. Тие оптимално ќе го искористат просторот за да имате модерна и удобна канцеларија во која вашите вработени, клиенти, и бизнис партнери ќе уживаат во удобноста и атмосферата.

Што конкретно може да ви понудиме?

• Планирање и Проектирање.
• Производство на Мебелот.
• Испорака и Инсталација.

Дали сте спремни за промена?

Вие имате визија за вашиот простор, ние знаеме како да ја реализираме.
apartmentenvelopephone-handsetclockmenu