Видое Смилевски - Бато б.б, Тетово
Duos Mebel Logo

Производство на мебел по нарачка со врвен квалитет и модерен дизајн!

Квалитет на кој може да му верувате, по цена што можете да си ја дозволите.
Комплетно опремување на вашиот Простор
Ние сме тука да го создадеме совршениот простор за Вашето секојдневие!

Изработка на Кујни со врвен квалитет и модерен дизајн!

Производство на мебел по ваш избор на материјал и заедничко идејно решение за изработка на: кујни, спални соби, детски соби, дневни соби, мебел за купатила, канцелариски и корпоративен мебел и др.
Dnevni sobi
Дневни
Соби
Detski Sobi
Детски
Соби
Spalni Sobi
Спални
Соби
Производство на кујна по нарачка
Кујни

ЗА КОМПАНИЈАТА

ДОМАШНА ФИРМА
СО СВЕТСКА ЕКСПЕРТИЗА

"Дуос Мебел" е компанија основана во 2015 година. Специјализирана во дизајнирање, развој, производство и монтажа на мебел од сопствено производство.

Она што нè разликува и не прави горди на нашата работа е усогласеноста со однапред договорените рокови, континуирана комуникација со клиентот при изготвување на идејните дизајни и понуди, и балансирање помеѓу цената и квалитетот на мебелот.

И за крај, но не помалце важно - индивидуалниот, нестандарден пристап што го нудиме при креирање и дизајнирање на кој било различен простор или мебел, бидејќи сме целосно убедени дека разновидноста е основа на прекрасен дом или канцеларија.

Нашите решенија се резултат на разбирање на различните потреби и желби на клиентот, идејата дека функционалниот мебел може и треба да биде елегантен, убав, но и економичен.

ВИЗУАЛИЗАЦИЈА

ПРОФЕСИОНАЛНО ПРОЕКТИРАЊЕ
НА ВАШИОТ МЕБЕЛ

Ние во Дуос Мебел им нудиме на сите наши клиенти професионална подготовка на 3Д проекти пред да се започне процесот на производство.

3Д проектот ќе ви помогне да донесете најдобра одлука за вашиот дом и да визуелизирате било каква промена или идеја.

3Д визуелизацијата исто така ни овозможува да експериментираме со различни идеи/решенија и да изберете која ви се допаѓа најмногу и ги задоволува вашите индивидуални вкусови и барања.

Визуализирајте го вашето парче мебел или вашиот простор пред да нарачате, погледнете го крајниот резултат како тоа би требало да изгледа!
Blum - Партнери

Blum

Egger - Партнери

Egger

Kronospan - Партнери

Kronospan

Kastamonu - Партнери

Kastamonu

Hafele - Партнери

Hafele

Hettich - Партнери

Hettich

GTV - Партнери

GTV

Faber - Партнери

Faber

Eurolux - Партнери

Eurolux

Lino - Партнери

Lino

Nardi - Партнери

Nardi

Sevroll - Партнери

Sevroll

Voga Design - Партнери

Voga

ЗОШТО ДУОС МЕБЕЛ?

Предности кои вредат да се одлучите вашиот мебел да биде произведен од нашата компанија
ОД ИДЕА ДО РЕАЛИЗАЦИЈА
Вашите барања ќе бидат поддржани од нашите совети за функционалност, ергономија и економичност.
3Д ПРОЕКТИРАЊЕ
Ние ви нудиме да го прегледате вашиот проект во 3Д за да ги максимизирате дури и најмалите детали.
СЕКОГАШ НА ВРЕМЕ
Квалитетниот тек на работа оди заедно со извршувањето во гарантирано време, без пролонгирање.
БЕЗ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
Нема скриени трошоци и дополнителни плаќања што ќе се појават за време на работниот процес.
ПРОФЕСИОНАЛНОСТ
Пристапуваме кон секој проект без оглед на неговата сложеност и обем. За нас секој клиент е важен.
БЕСПЛАТЕН ТРАНСПОРТ
Мебелот што сте го нарачале безбедно се транспортира до местото за инсталација.
БЕСПЛАТНА МОНТАЖА
Бесплатна и професионална инсталација на нарачаниот мебел од нашиот струен тим.
ПОСТОЈАНА ПОДДРШКА
Нашата одговорност не завршува со монтирање на вашиот мебел. Ви гарантираме долготраен квалитет.
ДОЛГОГОДИШНО ИСКУСТВО
При задачите извршени со текот на годините стекнавме искуство што се користи при спроведување на поголеми и посложени проекти.
КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ
Конечната цена на производот ја прилагодуваме според финансиските можности на клиентот, а притоа е зачуван квалитетот.
МЕБЕЛ ПО МЕРКА
Мебелот се произведува според ваши спецификации, идеи и ваш избор на материјали, текстури, механизми.
ДОБРО ПОЗНАТИ
99% од новите клиентите се стекнати врз препорака од задоволни клиенти и позитивното искуство со Дуос Мебел.

ПРОЦЕС НА РАБОТА

Следиме четири едноставни чекори до најдобар краен резултат за нашите клиенти

ПРОЕКТИРАЊЕ

01
Проектирање

01 / ПРОЕКТИРАЊЕ

Детален дизајн на вашиот мебел. Развој на високо реални 3Д-визуелизации на вашиот простор за подобра идеја за мебелот и мебелот во вашиот простор.

ПРОИЗВОДСТВО

02
Производство

02 / ПРОИЗВОДСТВО

Производство на вашиот мебел со беспрекорна контрола и квалитет благодарејќи на софистицираните машини и програми за производство на мебел на највисоко ниво.

МОНТИРАЊЕ

03
Монтирање

03 / МОНТИРАЊЕ

Со оглед на фактот дека ние сме го подготвиле 3Д Проектот, имаме јасна визија за дизајнерските работи со што ги минимизираме грешките при монтирање.

ГАРАНЦИЈА

04
Гаранција

04 / ГАРАНЦИЈА

Процесот не завршува со монтирањето, може да сметате на нас секогаш кога станува збор за било какво одржување или поправка на мебелот што сте го нарачале од нас.
Наше Искуство

Успешно завршени повеќе од
300 проекти

300+
Завршени Проекти
5+
Години Успешна Работа
40+
Странски Клиенти
200+
Задоволни Клиенти
ПРОЕКТИ

ПОСЛЕДНО ЗАВРШЕНИ

Кујна
Плакари
Дневна Соба
Детска Соба
Спална Соба
Канцеларија
Деловни Објекти
Апартмани
Комплетно Опремување
НОВОСТИ

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

Дали сте спремни за промена?

Вие имате визија за вашиот простор, ние знаеме како да ја реализираме.
apartmentenvelopephone-handsetclockmenu