Видое Смилевски - Бато б.б, Тетово
4 работи што треба да ги знаете за вашиот дом пред да контактирате со дизајнер

4 работи што треба да ги знаете за вашиот дом пред да контактирате со дизајнер

Кога започнуваме да го уредуваме просторот за живеење, нашата прва реакција е ентузијазам и воодушевување. Па, тогаш, некои од нас, копаат малку подлабоко во задачата, доаѓаат до момент каде што имаат толку многу "материјал собрано" што не знаат како да продолжат или за што да се одлучат… Одкако ќе изгубат многу време и заглават, контактираат […]

Дали сте спремни за промена?

Вие имате визија за вашиот простор, ние знаеме како да ја реализираме.
apartmentenvelopephone-handsetclockmenu