Видое Смилевски - Бато б.б, Тетово
Собни растенија за почетници

Собни растенија за почетници

Дали се обидувате малку да го зазелените вашиот дом? Собните растенија за почетници се одличен начин да започнете со истражување на зелените ентериери, уживајќи во придобивките од тоа да ги имате во вашиот дом. Колку повеќе растенија во вашиот дом, толку е подобар квалитетот на воздухот. Во оваа објава, ќе споделиме со вас кои растенија […]

Дали сте спремни за промена?

Вие имате визија за вашиот простор, ние знаеме како да ја реализираме.
apartmentenvelopephone-handsetclockmenu