Видое Смилевски - Бато б.б, Тетово
4 работи што треба да ги знаете за вашиот дом пред да контактирате со дизајнер

4 работи што треба да ги знаете за вашиот дом пред да контактирате со дизајнер

Кога започнуваме да го уредуваме просторот за живеење, нашата прва реакција е ентузијазам и воодушевување. Па, тогаш, некои од нас, копаат малку подлабоко во задачата, доаѓаат до момент каде што имаат толку многу "материјал собрано" што не знаат како да продолжат или за што да се одлучат… Одкако ќе изгубат многу време и заглават, контактираат […]
10 причини зошто да изберете мебел по нарачка

10 причини зошто да изберете мебел по нарачка

Кога ќе одлучите да ја опремите вашата куќа/стан со мебел по нарачка, вие всушност создавате персонализиран простор што ги задоволува сите ваши потреби и ги исполнува вашите желби. За ова веќе пишувавме и сега сакаме да претставиме 10 причини зошто вреди да се одлучите за овој начин на опремување на вашиот дом. Еве што ќе […]
Момент на вистината за мебелот по нарачка

Момент на вистината за мебелот по нарачка

Ако сакате да го декорирате или реновирате вашиот простор и ако мебелот по мерка е една од опциите, сега е време да дознаете сè што треба да знаете за мебел по нарачка. Во продолжение, ќе ги претставиме предностите и недостатоците, како и неколку препораки. Врвен Квалитет Обично, кога правите мебел по мерка/нарачка, добивате многу поголемо […]

Дали сте спремни за промена?

Вие имате визија за вашиот простор, ние знаеме како да ја реализираме.
apartmentenvelopephone-handsetclockmenu