Видое Смилевски - Бато б.б, Тетово
4 работи што треба да ги знаете за вашиот дом пред да контактирате со дизајнер

4 работи што треба да ги знаете за вашиот дом пред да контактирате со дизајнер

Кога започнуваме да го уредуваме просторот за живеење, нашата прва реакција е ентузијазам и воодушевување. Па, тогаш, некои од нас, копаат малку подлабоко во задачата, доаѓаат до момент каде што имаат толку многу "материјал собрано" што не знаат како да продолжат или за што да се одлучат… Одкако ќе изгубат многу време и заглават, контактираат […]
Што треба да имате на ум кога купувате мебел за детска соба

Што треба да имате на ум кога купувате мебел за детска соба

Детската соба не е само простор каде што детето спие.Тоа е простор каде што децата поминуваат многу од своето време, тоа е нивно приватно засолниште и скривалиште, место за учење, фантазирање, играње и релаксирање… и што е најважно - тоа е просторија за спиење. Само затоа што сте свесни за сето ова, сакате на децата […]

Дали сте спремни за промена?

Вие имате визија за вашиот простор, ние знаеме како да ја реализираме.
apartmentenvelopephone-handsetclockmenu